DeMoFac is opgericht in 2008. De naam DeMoFac betekent De = Demontage Mo = Montage en Fac = Facilitaire diensten. DeMoFac is een dienstverlenend bedrijf voor bedrijven. Door jaren lange ervaring in diverse montage diensten kunnen wij u in diverse disciplines van dienst zijn. Wij werken in heel Nederland.

Wij zijn VCA gecertificeerd en IPAF gecertificeerd voor hoogwerker operator. Ook zijn wij een NEN gecertificeerd keuringsstation. (zie keuringsstation). Bij en rondom de werken dragen wij de zorg voor zo optimaal mogelijke veiligheid. Uiteraard de persoonlijke veiligheid, reflecterend kleding, helmen en veiligheid schoenen zijn een vaste uitrusting bij onze medewerkers. Daarbij dragen wij de zorg voor een juiste afzetting en eventuele afzetting van de objecten voor de optimale beveiliging voor een ieder, ook als we niet aanwezig zijn is veiligheid belangrijk.

Onze grote bestelbus is uitgerust met een groot assortiment gereedschappen ten bate van kleine en zeer omvangrijke werken, geen investering meer voor u. Eigen aggregaat, voor de stroomvoorziening van onze gereedschappen, betonmolen, zaag, schroef- en boormachines. In principe kunnen we elke klus aan, waar dan ook.

Ook is DeMoFac in het bezit van een gesloten aanhangwagen laadvermogen 1520 kg. En een open aanhangwagen laadvermogen 2300 kg.

DeMoDac kan en wil u graag meer toelichten over de mogelijkheden die voor uw bedrijf/firma van toepassing zijn. Graag bezoeken wij met een expliciete toelichting gericht naar uw wensen.

Laat uw werk onze zorg zijn!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht